Welkom

R Janssen 2015 333

Welkom bij Yoga Gezondheidscentrum Delft
Yoga Gezondheidscentrum Delft biedt verschillende yoga- en meditatielessen in een kleine, sfeervolle studio in het hartje van Delft. Het gevarieerde aanbod bestaat uit hatha yoga (Iyengar georiënteerd), zachte hatha yoga (Iyengar georiënteerd), kundalini (spirituele yoga), yoga&fysiofit, zenmeditatie, workshops! Als u meer wilt weten over deze lessen, klik dan boven deze pagina op ‘lessen’. Er zijn zowel overdag als ’s avonds lessen. Regelmatig kunt u ook in het weekend genieten van een interessante workshop. De lessen worden gegeven in groepen van maximaal 10 personen, waardoor persoonlijke aandacht is gewaarborgd.

Waarom yoga en meditatie:
Allereerst: het is prettig om te doen. Yoga maakt het lichaam soepeler, sterker en uw ademhaling gezonder. Bij zowel yoga als meditatie neemt uw aandacht en concentratie toe. U leert signalen van lichaam en geest op te merken.

Daarnaast kan het leven van alledag intensief zijn. Veel mensen zitten vaak ‘in het hoofd’ en raken daardoor gespannen. Spieren worden pijnlijk en stijf, de ademhaling minder diep, en het denken onrustig.  Yoga en meditatie kan helpen de balans te herstellen. Beide helpen om met aandacht in het hier en nu te zijn en uw ademhaling en denken rustiger te maken. Kom langs voor een proefles, en ervaar zelf wat een les voor u kan betekenen!


20130224IMG_1395

Lange Geer 62, 2611 PW Delft
rene.janssen.yoga@gmail.com
tel:0641558795

René Janssen

 Begin op: van 12 januari – 26 juni
Gesloten op : in week 7 , week 12 , week 22

Gezondheidscentrum