Hatha Yoga Iyengar

René Janssen (Iyengar yoga teachertraining 3de jaar)
(Eigenaar Yoga gezondheidscentrum Delft)
René beoefent al jaren Hatha-yoga.
Hij studeert nu Iyenga-yoga, Hatha-yoga vindt zijn oorsprong in Iyengar-yoga, een yogavorm die op zoek is naar een zeer nauwkeurige uitvoering van yogahoudingen (uitlijning).
René werkte in marketingontwerp toen hij een ernstig motorongeluk had. Tijdens zijn herstel had hij een periode van bezinning en besloot hij zijn hart te volgen en een yogaleraar te worden. Hij heeft zijn Hatha Yoga docent diploma van Flims Yoga Studio in Alphen a / d Rijn. Hij is ook gespecialiseerd in chakra-lessen, die hij opneemt in zijn yogalessen.
Zijn missie is om yoga voor iedereen toegankelijk te maken en zich verder te ontwikkelen in het leven, filosofie en yoga.

Aart Spruyt (Iyengar yoga teachertraining 3th year)

Naast een studie in Delft en verschillende functies in de biotechnologie (Gist-Brocades en DSM), is Aart zijn hele leven geïnteresseerd in yoga en filosofie.
Ongeveer 15 jaar geleden begon hij serieus te zijn met yoga. Eerst voltooide hij een yogacursus bij Osmose in Den Haag. Hij reisde vaak naar India, waar hij verschillende yogastijlen tegenkwam. Nu zit hij in het derde jaar van de lerarenopleiding van de Iyengar Yoga Association Nederland.
Zijn doel is om de voordelen van yoga over te dragen aan anderen en zijn eigen beoefening van yoga te blijven ontwikkelen.

(Iyengar yoga teachertraining 3th year)

Bonjour,
Mon nom est Hervé Passelande, j’ai 43 ans .
J’ai eu le temps d’essayer pas mal de choses en matière de gain de focus , de relaxation, et de developpement de la paix interieur.
Pour la partie spiritual ma pratique du bouhdisme pendant ses onze dernières années fut essential, mais celà ne me semblais pas complet , c’est pourquoi j’ai commencé la pratique du Iyengar yoga depuis 4 ans pour developer mon mental et ma souplesse physique.
C’est une meilleur comprehension et utilisation de leurs corps ,(pour éviter les douleurs du dos en particulier) que je veux développer chez mes élèves et se avec l’aide de cordes ,de coussins, etc.
Je suis actuellement un cours de 3 années pour devenir un professeur de Iyengar yoga .

Namasté

Hello
My name is Hervé Passelande . I’m 43 years old
I have time to try a lots of things in regards focus gain , relaxation and growing my inner peace.
For the spiritual part eleven years of bouhdist practice helpt but it didn’t feel complet, that’s why I started the Iyengar yoga for the last 4 years to develop focus thought and fexibility .
It is a beter understanding and use of them body, ( to avoid back pain in particular)that I want my student to experience with the use of ropes and divers means of supports .
I’am now following a 3 years study to become a Iyengar yoga teacher

Namasté

 

Yoga Gezondheidscentrum Delft