Klassieke Hatha Yoga Delft

Algemene Hatha yoga lessen

De algemene yogalessen zijn zeer geschikt voor beginners. In deze yogalessen zijn de technieken voor iedereen goed uitvoerbaar.
Je hoeft niet lenig of flexibel te zijn. Onder begeleiding in de les ga je meer zelfvertrouwen in je eigen kunnen opbouwen.

Wat leer je tijdens de yoga lessen?

Je leert bewuster om te gaan met je lichaam, geest en ademhaling. Bij de oefeningen/asanas (zowel staand, zittend, vooroverbuigend, zijdelings strekkend of achteroverbuigend) wordt veel aandacht besteed aan de uitlijning. Ik vraag je om lichaam (voeten, armen, benen, botten en spieren) op een bepaalde manier uit te lijnen.
Het doel hiervan is om jou als beoefenaar te helpen onderzoeken wat je doet en zo een ‘holistische’ inspanning te bereiken in je oefeningen/asanas.

Jouw asanas

De yoga asanas brengen lichaam en geest meer in balans door middel van een harmonisch samenspel van oefeningen, beweging, adem, inspanning en concentratie. Een steeds diepergaande verfijning en precisie in de yoga beoefening (asanas) ontwikkelt het bewustzijn en de intelligentie van het lichaam.

Elke yogales wordt afgesloten met een lange ontspanning.